Η Εταιρια

Σ. ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Το κατάστημα «Σ. Καραντώνης & ΣΙΑ Ο.Ε.» βρίσκεται στην περιοχή της βόρειας Λέσβου και πιο συγκεκριμένα στην Πέτρα, δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής και του οικιακού εξοπλισμού από το 1999
Το νέο κατάστημα στεγάζεται σε νέες ιδιόκτητες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις από το 2009.

Σε ένα χώρο 1.200 τετραγωνικών, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη που αφορά στο σπίτι ή την οικοδομή. Ειδικότερα, μπορείτε να προμηθευτείτε χρώματα, ηλεκτρολογικό υλικό, είδη υγιεινής, υδραυλικά, υλικά οικοδομών, εργαλεία, τα πάντα για τον κλιματισμό και τη θέρμανση, οικιακό εξοπλισμό και ηλεκτρικές συσκευές.
Να αναφέρουμε εδώ ότι η επιχείρηση είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος κορυφαίων επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους. Γι’ αυτόν το λόγο είναι σε θέση να παρέχει στον πελάτη υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με την εγγύηση των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

Επίσης το κατάστημα «Σ. Καραντώνης & ΣΙΑ Ο.Ε.» είναι επίσημος συνεργάτης της αλυσίδας ηλεκτρικών συσκευών Go Electric. Μέσω του ομίλου, η επιχείρηση συνεργάζεται με τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών συσκευών, παρέχοντας έτσι στους πελάτες της ολοκληρωμένες προτάσεις για τον εξοπλισμό του σπιτιού ή της επιχείρησης, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και είδη υγιεινής και πλακάκια από τη μεγάλη έκθεση που φιλοξενείται στο χώρο.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας μας δημιουργήθηκε το e-shop www.e-karantonis.gr με σκοπό την δυνατότητα αγοράς εργαλείων, ηλεκτρολογικού υλικού, δομικών υλικών, χρωμάτων, υδραυλικών και άλλων προϊόντων μέσω μιας εύκολης πλατφόρμας eshop για παραγγελίες 24 ώρες το 24ώρο και με δυνατότητα αποστολής των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.