ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝ ΧΡΗΣΗΣ & ΜΕΤΑΛΛΩΝ DESOXIDANTE 1lt TITAN (1241610)

13.00€

Κατηγορία: ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ
Κατασκευαστής: TITAN
Βάρος: 1kg

Περιγραφή:

Περιγραφή : 

Καθαριστικό και αδρανοποιητής σκουριάς
Γυαλιστικό
Καθαρίζει τα άλατα
Απομακρύνει λιπαρές ουσίες 
Απαραίτητη προετοιμασία βαφής για ξύλο & μέταλλο
Στο μπάνιο, πριν την εφαρμογή Σμάλτου Μπανιέρας
Συσκευασίες: 250 ml, 1 L

Το Καθαριστικό Σκουριάς Desoxidante Titan είναι ένα πολυ- χρηστικό προϊόν πολλαπλών χρήσεων. Είναι εξαιρετικό καθαριστικό γενικής χρήσης που αδρανοποιεί την σκουριά και την καθαρίζει, απομακρύνει τα άλατα, απολιπαντικό και καθαριστικό ασβεστολιθικών ουσιών.Το Desoxidante καθαρίζει και γυαλίζει ξύλο, μέταλλα και επιχρωμιομένες επιφάνειες.

Επιφάνειες εφαρμογής:

Ξύλο, μέταλλο, σοβά, πορσελάνη, πλακάκια και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια

Πού το χρησιμοποιούμε:

-Σίδερο, αλουμίνιο, σίδερο με επένδυση ψευδαργύρου: Είναι η ιδανική προετοιμασία πριν την βαφή, καθώς αφαιρεί και εξουδετερώνει την σκουριά.
-Σε αλουμίνιο και σίδερο γαλβανιζέ, βελτιώνει την πρόσφυση των ασταριών και των τελικών στρωμάτων.
-Ξύλο: Καθαρίζει και αφαιρεί λεκέδες και λιπαρές ουσίες από τηκ, iroko και όλα τα άλλα είδη ξύλου. 
-Πολυεστέρα με σημάδια σκουριάς.
-Πισίνες από τσιμέντο ή πολυεστέρα: Χρήσιμο ως καθαριστικό για πισίνες τσιμέντου και πολυεστέρα, διότι δρα ως αφαιρετικό λιπαρών και ασβεστολιθικών ουσιών. 
-Καθαριστικό και γυαλιστικό: Χάρη στα ειδικά χαρακτηριστικά του, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει και να γυαλίσει ανοξείδωτο ατσάλι, μέταλλο με επένδυση χρωμίου, βρύσες, δεξαμενές, ανοξείδωτους νεροχύτες, προπέλες κτλ. 

Ιδανικό για καθαρισμό μπανιερών που πρόκειται να βαφούν με το σύστημα σμάλτου YATE Imprimacion Epoxi + Esmalte Aspecto Ceramico.

Οδηγίες χρήσης : 

Σίδερο, αλουμίνιο, σίδερο με επένδυση ψευδαργύρου: Εφαρμόστε το προϊόν στη μολυσμένη περιοχή με πινέλο ή σπρέι. Αφήστε το να δράσει μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές της σκουριάς και ξεβγάλτε με καθαρό νερό.
Ξύλο: Καθαρίζει και αφαιρεί λεκέδες και λιπαρές ουσίες από τηκ, iroko και όλα τα άλλα είδη ξύλου. Αραιώστε το προϊόν 50% με νερό, απλώστε το στο ξύλο και αφήστε το να δράσει. Όταν καθαρίσει, ξεβγάλτε με νερό. Η αναλογία του μείγματος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη ρυπαρότητα του ξύλου. 
Πολυεστέρας με σημάδια σκουριάς: Εφαρμόστε στα σκουριασμένα σημεία μέχρι να εξαφανιστεί η σκουριά. Ξεβγάλτε με άφθονο καθαρό νερό. 
Πισίνες από τσιμέντο ή πολυεστέρα: Χρήσιμο ως καθαριστικό για πισίνες τσιμέντου και πολυεστέρα, διότι δρα ως αφαιρετικό λιπαρών και ασβεστολιθικών ουσιών.

Αποφύγετε τη διαρροή του προϊόντος σε μάρμαρο και μωσαϊκό. Σε επιφάνειες άγνωστης σύνθεσης, συνιστάται να κάνετε μια δοκιμή σε ένα μικρό σημείο της επιφάνειας, πριν την χρήση.